Derde editie "Groot PETANQUETORNOOI met PAM-Wisselbeker" met aansluitend BBQ in Weilandshof

15.00
Petanqueclub in Wijnegem Adres: Kasteellei 79/Z, 2110 Wijnegem Telefoon: 03 353 79 75
fr

PAM - Probusclub Antwerpen-Metropool

                                                 

Antwerpen, 27 juni 2022,

Beste vrienden en vriendinnen PAM-leden,

Graag nodigen wij jullie uit op onze 52e activiteit: de derde editie van het PAM-petanque-tornooi met als inzet de PAM-wisselbeker. Dit heeft plaats op dinsdag 30 augustus om 15u00 in de Wijnegem Petanque Club, Kasteellei 79/A te Wijnegem.

Dit evenement is bedoeld voor allen, zowel beginners als gevorderden. Wij spelen louter voor het plezier en kampen in ploegen. Indien je geen petanqueballen hebt kunnen wij hiervoor zorgen. Gesloten schoenen zijn verplicht. Graag sportieve kledij. Drank wordt voorzien.

Na het tornooi kan je genieten van een barbecue in het Weilandshof om 18u30. Aan de winnaars wordt onze speciale PAM-petanque-trofee overhandigd.

Inschrijving zoals gewoonlijk via onze PAM-website, met duidelijke vermelding of je deel neemt aan petanque (PT), barbecue (BBQ) of beide (PT-BBQ), en dit per persoon (jij en/of jouw eventuele partner). Gelieve je deelname te bevestigen uiterlijk op zondag 21 augustus, zowat wij de nodige aantal banen kunnen reserveren.

                             

Bijdrage in de onkosten:

* € 10 voor petanque;

* € 60 voor BBQ;

* € 70 voor petanque & BBQ.

Je inschrijving is pas definitief na overschrijving op het bankrekeningnummer van Probusclub Antwerpen-Metropool BE65 7360 4634 0196 met vermelding deelnemer(s) en PT of BBQ of PT-BBQ en dit uiterlijk op 21 augustus. Na deze datum is annulering onmogelijk.

 

We rekenen op jullie enthousiaste opkomst!

Mede namens PAM-bestuur, met hartelijke Probus groeten,

 

Rita De Belder,         Lieven Cuvelier,       Domien Van den Bergh,          Paul Verkooijen,

Voorzitter                       Secretaris                      Tornooidirecteur                         Wedstrijdcommissaris