Avondvergadering met Prof.Dr. Olivier Verborgt, orthopedisch chirurg.

18:30
Locatie: Feestzaal "Weilandshof" Turnhoutsebaan 625, 2110 Wijnegem 0475 61 83 28
k

Antwerpen, 18 augustus 2022,

Beste vrienden en vriendinnen - leden van PAM,

 

Graag nodigen wij jullie uit op onze 54ste activiteit op dinsdag 27 september e.k. om 18u30.

Prof. Olivier Verborgt komt die avond spreken over de nieuwste ontwikkelingen in de orthopedie.

Hij is schouderchirurg en diensthoofd van het Orthopedisch Centrum Antwerpen in AZ Monica in Antwerpen. Na zijn studies en specialisatie in orthopedie aan de Universiteit Antwerpen, specialiseerde hij zich verder in schouderchirurgie en voltooide hij fellowships in Clinique Jouvenet (Parijs) en Mount Sinai Hospital (New York). Hij was tussen 2005 en 2011 verantwoordelijk voor de schouderchirurgie in AZ Sint-Lucas te Brugge.

In 2011 vervoegde hij de dienst Orthopedie van AZ Monica in Antwerpen en werd hij consulent aan het UZ Antwerpen en gastprofessor aan de Universiteit Antwerpen. Hij was voorzitter van de Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie en is bestuurslid van de European Society of Shoulder and Elbow Surgery en lid van de American Shoulder and Elbow Society en is actief in klinisch en fundamenteel onderzoek over schouderpathologie met meer dan 50 publicaties.

Olivier is de schoonzoon van onze voorzitter Rita.

 

Jullie worden allen verwacht om 18u30 voor het aperitief op het Weilandshof, zoals steeds gevolgd door een heerlijk driegangenmenu.

Inschrijven: alleen via onze website: https://probusantwerpenmetropool.be. Ook indien je niet kan komen: laat dat weten. Let wel: vanaf 20 september e.k. is annulatie niet meer mogelijk. Wie dan of later afzegt blijft deelname in de kosten verschuldigd.

Bijdrage in de onkosten: 60€ per persoon (all-in): ter plaatse te betalen aan onze penningmeester Peter.